Burada et yemek bizim icin biraz sorun, o nedenle evde et pisirmiyoruz. Sedece balik tuketiyoruz. Disarida da test edip onayladigimiz yerlerde kirmizi et yiyoruz. Onlar da kotunun iyisi aslinda. Deli dana olayindan sonra UK'de dana eti nerdeyse yenmez olmus, tum restoranlar kuzu etine kaymis. Onu da her yerde iyi yapamiyorlar, daha dogrusu bizim damak zevkimize pek uymuyor. Genelde az pismis yiyorlar Ingilizler, cok pisirin deseniz bile kirmizi kirmizi geliyor etler... Neyse, Meze'ye gidince bizim gozumuz dondu tabi, mercimek corbasi le basladik, kozlenmis domates-biber esliginde kusbasili pide ve beyti durum ile devam etik. Ortaya da kalamar soyledik. Normalde yedigimizin rahat uc kati yemisizdir! Zaten eve gelince bir agirlik coktu, bir uyku bastirdi ama kafamizi tutamiyoruz :) Bunye alisik degil ne de olsa!
Restoranla ilgili yorumlar icin tiklayiniz.
0 kisi demis ki::
Yorum Gönder