29 Kasım 2010

Bambinonun Ilk Gezisi

Bambinonun ilk ev disi gezisi Ekim ayi icinde ODTU ye olmustu. Bir saat icinde gidip geldigimiz bu geziyi buraya not duseyim dedim. ODTU'de bizim oglanin arabasi bayagi iltifat almis, hatta bir kisi "Ne havali sey" diye de laf atmisti :)) Yaklasik 15 dk kadar soyle bir tur attiktan sonra arabaya binip eve donmustuk. Eve girdigimiz dakika uyanan bambino hemen mamasina kavusmustu :)

5 yorum:

  1. :) ihihi keşke bendehep böyle kalsaydım.Büyüme Banbino,büyüdükçe herşey büyüyor.(iyi kötü)

    YanıtlaSil
  2. Sana benziyo bu oglan :) Ilk gezide gobeeni mi gomdunuz ODTU topraklarina :P

    YanıtlaSil
  3. Amanin bu Bambino cok seker, Masallah! Battaniyesine bayildim, orenin eline saglik. Araba icin ben 9 ay arastirdim :) Bugaboo'ya karar verdim ve super memnunum. Bu sakat belle kullanimi cok rahat bir araba. Kiz da icinde rahat. Pek mutluyuz. Bizi de yolda cevirip soruyorlardi. Sizinki ile Bugaboo arasinda tereddutte kalmistim. Hesapta UK'de yasayacaktik ya, sizinki ile Metroy'ya daha rahat biniliyor diye yazmis birisi :) Sonra kullanan arkadaslardan biri aman dedi, esya tasima alani cok kucuk, cok cektim... Birisi dedi devrilebiliyor, vazgecip Bugaboo'ya dondum gene. Iyi ki de donmusum :) Yalniz buradaki en pratik nokta, car seat'i alip, pit diye arabaya oturtmak! 1 yasindan sonra isler zorlasiyor soyleyeyim :P

    YanıtlaSil
  4. Kon-Tiki, evet buyudukce dertler buyuyor ama buyumemek diye bir secenegimiz de yok ki! :)

    Esra, sagol :)) yok gobegini bekletiyoruz, biri gelse de UK e goturse diye :))

    Berceste, tesekkurler! Stokke yi cok begenerek aldik ama henuz tam randimanli kullanamiyoruz malesef, o yuzden iyi mi kotu mu yorum yapamiyorum. Ama cok havaliymis oyle diyorlar :PP Bizimki su andaki koltugunu mu sevmiyor acaba diyorum, devamli agliyor cunku koltuga koyunca, evde bile!

    YanıtlaSil
  5. Havada durdugu kesin :) Mama sandalyesi seklinde disarida kullanimini sevmistim ben. Ama hemen hemen hic ihtiyacimiz olmadi. Disaridaki mama sandalyelerinin hijyeni Ingiltere'de de, burada da pek sahane degil zira. Koltukta bastan bizimki de bik bikliyordu, arabada hic sevmiyordu ama farketti ki evden cikma araci, gun gun sevdi :) Hele buyuyunce gidip kendisi emekleyerek icine kuruluyordu :) Alisma meselesi. Ne kadar cok oturursa, o kadar iyi.

    YanıtlaSil

SOSYAL AĞLAR


İZLEYENLER

Blog Arşivi

HER GÜN MUTLAKA

NE ARADINIZ, YARDIMCI OLALIM?

Kişisel Blog

Copyright © Benden ve Bizden | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com