2 Ocak 2011

Disarida Hayat Varmis :)

Bambino dogdugundan beri ilk defa kojoyla disari ciktik bu aksam! :) Fazla degil, bir saat kadar ciktik ama bana bayagi iyi geldi. Dsarida devam eden hayati yasayabilmek, baska insanlar gormek kafamin dagilmasini sagladi..

Yalniz cok sayida kucuk cocuk ve bebegin o saatlerde uyanik olmasi beni uzdu :( Uyuyamamaktan ya hiperkaktiflesmisler ya da anne babalarinin kucaklarinda mayismislardi cogu...

Bebek gordukce bambinoyu dusunup "acaba bizimki de boyle olacak mi, o gunleri gorecek miyiz?" diye ic gecirdim! Bambinonun ne kadar kucuk oldugunu bir kez daha fark ettim, canim benimmmm :)

4 yorum:

  1. Gözünüz aydın o halde.. kapı aralandı artık.. üstelik o minik bebe zamanla dışarı çıkmak için can atacak da siz istemeseniz de çıkacaksınız dışarı :)

    YanıtlaSil
  2. Deli Anne, cok tesekkurler. Insallah o gunleri de goruruz, bana bay geldi devamli evde durmaktan!

    YanıtlaSil
  3. Ben de bir daha asla evden çıkamayacağım diye düşünüyordum ama ikinci çocuğumda umuyorum ki ilk 6 ayın keyfini evimde süreceğim keyfini çıkara çıkara :) Sonrasında zaten deliannenin dediği gibi: İstesem de içeri giremiyorum :)

    YanıtlaSil
  4. CokBilmis, insallah dedigin gibi olur. Ben de cok takilmiyorum gunduzleri evdeyim hep diye, bir sekilde geciyor iste zaman! Allah saglik versin de!

    YanıtlaSil

SOSYAL AĞLAR


İZLEYENLER

Blog Arşivi

HER GÜN MUTLAKA

NE ARADINIZ, YARDIMCI OLALIM?

Kişisel Blog

Copyright © Benden ve Bizden | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com