25 Kasım 2010

Gunun Olayi

Bambinonun gaz sorunu icin ilaclar ve badem yagi haric herseyi denedik yazmistim ya, bugun yaklasik bir saat once bambinoya dun kojonun aldigi tatli badem yagi vermek istedim. Ama yanlislikla badem yagi yerine masaj yagi vermisim oglana!

Nitekim dun bir cay kasigi verdigimde tadi kotu gelmemis olsa gerek ki gayet guzel icmisti badem yagini. Bugun bir cay kasigi fazla gelmesin diyerek yarim cay kasigi vereyim dedim ama yanlislikla bebe masaj yagini alip vermisim bebege! Tadi kotu geldi ki hemen cikarmak istedi ve mizmizlandi. Ben "Allah Allah, dun ne guzel icmisti bugun ne oldu ki?" dedim ve bir de ne goreyim, badem yagi kutusunun icinde duruyor! Elmdekinin ustunde "saf, dogal, organik bebe masaj yagi" yaziyor!!

Hemen kojoyu arayip haber verdim. Kendisi panik bir halde eve geldi hemen. O gelene kadar ben oglani emzirmeye calistim, hani anne sutu herseye deva ya! Kojo gelip oglani gordu sonra da doktoru aradi. Doktor da gayet sakin bir sekilde "birsey olmaz" demis. Ben de o arada annemi arayip sordum. Masaj yaginin icinde rezene, lavanta, papatya, adacayi ve susam yaglari var. Rezene ve papatya rahatlatir, belki lavanta yakabilir dedi annem ve emzirmemi onerdi.

Simdi uyuyor bambino. Umarim kotu bir etkisi olmaz bu yagin. Ben sakinim, birsey olmaz insallah diyorum.

Kojo cikarken "Hepiniz sakinsiniz, bir tek ben mi panigim yaaa?!" diye soyleniyordu :))))

8 yorum:

  1. oy kiyamam :) olur boyle vakalar, daha neler neler, ne saskinliklar yapacaksiniz, insan hali :)

    YanıtlaSil
  2. Bir şey olmaz diye tahmin ediyorum.Arkadaşım bana bitkisel bir ilaç adı verdi bugün.Onu denemeyi düşünüyorum ben de.

    YanıtlaSil
  3. merhaba,
    bir süredir sizin blogunuzu keyifle takip ediyorum. oğullarımız aynı gün doğmuşlar :)
    bizim bebeğimiz de çok gazlı. Ben yurtdışından gelen bitkisel ilaçları kullanıyorum. Yoksa kuzucuk mosmor olana kadar ağlıyor.
    Böyle şaşkınlıklar her zman oluyor merak etmeyin, biz de banyoda yanlışlıkla kuzucuğun yüzünü tümden suya sokmuştuk, sırtını yıkayalım derken...
    sevgiler
    acemianne :)
    acemikalem.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Esra, annesi boyleyse bambinonun vay haline, daha neler yasayacak bakalim :))

    Yildiz, insallah olmaz, simdilik iyiyiz. Zinco diye bir bitkisel ilac varmis ama ben yine de yanasmak istemiyorum ilaclara.

    Suzy, Allah bagislasin oglunuzu, gule gule buyutun :) Beser sasiyor iste :) Sizin blog ismi tam bana goreymis haha :)

    YanıtlaSil
  5. Teşekkür ederim :) Acemi sıfatı benim hoşuma gidiyor- iddasız olmak adına :)
    Bu arada kullandığınız masaj yağının markası nedir- memnun musunuz?

    YanıtlaSil
  6. Suzy, bebaro diye bir marka, kojo aktardan almis. Sanirim her yerde bulunabilir bu tur bir yag. Bizim bambino vucuduyla oynanmasini cok sevmiyor, o nedenle pek fazla kullanamadik. Birkac kere karnina ve ayaklarinin altina surup masaj yapmstim ama fark etti mi dersen bence etmedi. Dedigim gibi masaj olayimiz oyle duzenli degil simdilik.

    YanıtlaSil
  7. An impressive share, I just given this onto a colleague who was doing a little analysis on this. And he in fact bought me breakfast because I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! But yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I feel strongly about it and love reading more on this topic. If possible, as you become expertise, would you mind updating your blog with more details? It is highly helpful for me. Big thumb up for this blog post!

    YanıtlaSil

SOSYAL AĞLAR


İZLEYENLER

Blog Arşivi

HER GÜN MUTLAKA

NE ARADINIZ, YARDIMCI OLALIM?

Kişisel Blog

Copyright © Benden ve Bizden | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com