24 Kasım 2010

Aynen Devam

Sevgili okur, bati cephesinde degisen hicbir sey yok! O nedenle yazacak yeni birsey de bulamiyorum diyebilirim. Hatta blogumun tarz degistirdigini goruyorum :)) Ama ne yapayim, gunlerim evde bambino ile ugrasmakla geciyor sevgili okur. Nerede o eski gezmeler tozmalar, yeni mekanlar, tarif denemeleri! Hayat benim icin su anda sadece bambinodan ibaret.

Zavalli bambinonun gaz sancilari da aynen devam ediyor, hala gece saatte bir -hatta dun 20 dk da bir kalktik- kalkmaya devam ediyorum. Gunduz de 20 dk sonra sanci icinde uyaniyor garibim. Denemedigim sey kalmadi, tatli badem yagi ve ilaclar disinda. Okudugu kadariyla gaz icin verilen ilaclar kabizliga yol aciyormus ve uzun vadede kolon kanseri riskini artiriyormus. Zaten anneannem zamaninda bu ilaclar mi varmis? diyerek bastan istememistim ilaclari. Insallah yakin zamanda atlatiriz da bebegim de ben de huzura kavusup biraz da birbirimizin keyfini cikaririz yahu!!

Havalar da serinledi zaten, disari cikilmiyor ve kapali hava beni olumsuz etkiliyor. Insallah depresyona falan girmem. Zaten evde yalnizim...

Bambinonun kiyafetleri kuculmeye baslamis bile. Alinan bazi kiyafetleri ya bir kere giydi ya da hic giyemedi. Evden disari cikmayinca da cok cici bici giydirmiyorum oglani. Yikanip utulenip kaldirilacak kiyafetler var bir suru.

Bambino acaip ses cikarmaya basladi. Ozellikle alti degisirken ne sesler cikiyor ne sesler. Ben de ayni seslerle karsilik veriyorum, boylece sohbet ediyoruz :) Artik kesinlikle eminim ki aglarken bazen *Anni* diyor :))) Bir de gercekten *Ingaaa* diyor genelde aglarken :) 7. haftamiz dolmusken bunu da not duseyim.

Iste boyle sevgili okur. Bu ara duzensiz gunlerin pesinde surukleniyorum. Bakalim nereye kadar...

4 yorum:

  1. Sevgili Bambino'nun annesi, lutfen biz acemi gebelerle paylasir misin hangi kiyafetler bosuna alinmis benim de bu tip suphelerim var da alisverislerimle ilgili. daha fazla hata yapmayayim da gerekenlere yatirim yapayim:)
    huzurlu gunler diliyorum ikinize de.

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Bambino'nun annesi, lutfen biz acemi gebelerle paylasir misin hangi kiyafetler bosuna alinmis benim de bu tip suphelerim var da alisverislerimle ilgili. daha fazla hata yapmayayim da gerekenlere yatirim yapayim:)
    huzurlu gunler diliyorum ikinize de.

    YanıtlaSil
  3. Bizimki de "anne" diyor.. elanın boyle birsey yaptıgını hatırlamıyorum ama bu resmen anne diyor.. bir de aynen sizinki gibi sesler cıkarıyor. cok tatlı dimi o sekilde konusmak..

    YanıtlaSil
  4. Pinar, tebrk ederim, saglikla alirsiniz bebisinizi kucaginiza umarim. Biz neredeyse hicbir sey almadik oglana, hep hediye geldi. Ilk aylarda cok cabuk buyuyorlar, o nedenle cok cicili bicili seyler almayin bence. Bolca citcitli badi, corap, alt pijamasi ve uste giydirmek icin yelek ya da penye ustler gerekiyor. Ayakkabiya falan hic gerek yok, tulumlar da cok cabuk kisaliyor. Buyuk almak da fayda var alinacaklari.

    Esra, gercekten cok tatli o sesleri dinlemek :) opuyorum her ikisini de!

    YanıtlaSil

SOSYAL AĞLAR


İZLEYENLER

Blog Arşivi

HER GÜN MUTLAKA

NE ARADINIZ, YARDIMCI OLALIM?

Kişisel Blog

Copyright © Benden ve Bizden | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com