20 Mart 2012

Bahar Geldi

Üç gündür havalar iyiden iyiye ısınıp güneş bütün güzelliğini sergilemeye başladı. Ben hala temkinliyim ama Goog.le amca bile açılış sayfasına bahar çiçeklerini yerleştirdiğine göre İlkbahar geldi diyebiliriz :)

Goog.le ın bu tür uygulamalarını çok seviyorum, sabah bilgisayarı açınca böyle küçük sürprizler mutluluk veriyor bana :) Daha önce de Susam Sokağı ile ilgili görsellerini burada paylaşmıştım. Hey gidi çocukluğum hey!

2 yorum:

  1. İki baharı da çok seven ben, burada kışın bahar havası yaşıyor olsak da etrafta ne tazelenen bir yeşil, ne de çiçeklenmiş bir ağaç görebildiğimizden keyif alamıyorum.

    Burada yaz çekilmez bir sıcaklıkta olacağından, babamızı buralarda bırakıp Ankara'ya gideceğiz. Anneanne ve dede ile bol hareketli günler geçirme planımız var. Dönmeden sonbaharı ucundan yakalayıp yaşamak da planlar arasında. İlk olmazsa son olsun deyip avunuyorum :).

    YanıtlaSil
  2. Yeşillik olmadan ilkbahar çok yavan gelir insana. En güzelini yapıyorsun, yazın klimanın dibinden ayrılmamak lazım oralarda :) Umarım sonbaharı yaşarsınız Ankara'da. Bahar olsun da, ilki sonu fark etmez :))

    YanıtlaSil

SOSYAL AĞLAR


İZLEYENLER

Blog Arşivi

HER GÜN MUTLAKA

NE ARADINIZ, YARDIMCI OLALIM?

Kişisel Blog

Copyright © Benden ve Bizden | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com