14 Ocak 2010

Film-Up in the Air

Pazartesi aksami kojo ile 15 Ocak'ta gosterime girecek olan "Up in the Air" filminin on gosterimine gittik. Film henuz gosterimde olmadigi icin konusu ile ilgili fazla birsey yazmak istemiyorum. Sadece cok aman aman bir film olmadigini ama izlenebilir oldugunu soyleyebilirim. Kufur ve kaba sozler ile acik sahnelerin minimum oldugu filmlerden biri diyebilirim. Film ve George Clooney abimiz drama dalinda Golden Globe'a aday gosterilmis, tam listeye buradan bakabilirsiniz.

Ama soylemeden edemeyecegim; keske sonu mutlu bitseydi.... Sonu mutlu bitmeyen filmleri sevmiyorum, sinemadan cikinca bir muddet filmin kahramanlari icin uzulmeye devam ediyorum, sanki gercekmis gibi!! Oysa mutlu biten filmlerden mutlu ciktigim icin hafiflemis oluyorum, iyi hislerle ayrilinca bir sure mutlu mesut yasiyorum :)

4 yorum:

  1. aynen sonu güzel bitmeyen filmleri izlemeyi hiç sevmiyorum bende, çok etkileniyorum...hatta öyle ki, tüh vah çekip, eşime bile şimdi ne yapacaklardır sence vs. gibi sorular bile soruyorum :))

    YanıtlaSil
  2. Evet, ben de oyle sorularla bunaltiyorum beni kojoyu :))

    YanıtlaSil
  3. Biz bu filme yarin gidiyoruz.Cok uzun bir aradan sonra sinemaya gidicem esim ile beraber.Umarim hayal kirikligi olmaz film hakkinda:)

    YanıtlaSil
  4. Ozgur, beklentilerini cok yuksek tutma bence. Umarim cok iyi vakit gecirirsiniz! Film bahane, onemli olan birlikte guzel zamanlar paylasmak ne de olsa, degil mi ;)

    YanıtlaSil

SOSYAL AĞLAR


İZLEYENLER

Blog Arşivi

HER GÜN MUTLAKA

NE ARADINIZ, YARDIMCI OLALIM?

Kişisel Blog

Copyright © Benden ve Bizden | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com