28 Aralık 2011

Oku Oku Bitmiyor


Ise basladigimdan beri duzenli internete kavusmanın heyecanıyla aylardır (yuh bana!) bakamadıgım blog dostlarımın sitelerini okuyorum.

Her gun birkac blog okumaya calisiyorum ama oku oku wallahi bitiremedim :)

Bir de ben eskileri okurken yeni yazılar yazılıyor normal olarak, okudugum bloglara tekrar girmem gerekiyor, sıra karısıyor sonra :P Rica etsem ben hepinizi okuyana kadar yeni yazı yazmasanız :P

Bir blogu sayfalarca ard arda okuyunca cok zevkli oluyor ama, tavsiye ederim. Yazan kisinin ruh hali, o gunlerde neyle mesgul oldugu, kafasından neler gectigi, neye sevinip neye uzuldugu bir film seridi gibi geciyor satırlarda. Hele coluk cocugun fotolarina bakinca nasil da buyuyor olduklarini daha iyi anliyorum, hayretlere dusuyorum cogu zaman. 'Ben en son bıraktigimda su kadarcikti, hangi ara buyudu bu ufaklik?' diye soruyorum kendime.

Sonuc olarak iyi ki varsiniz blog dostlari, belki beni takip ediyorsunuz, belki etmiyorsunuz ama iyi ki yazip paylasiyorsunuz. Ben kendi adima sizi okumaktan zevk aliyorum. Hele ise baslayinca girdigim bu monoton tempoda bana nefes alma imkani sagliyorsunuz. Yazmaya, paylasmaya devam!

Not: Annevebebisi, senin fotolari benim bilgisayar acmiyor, fotolari gormeden cogu postu anlamiyorum. Var mi bir caresi?

Not2: Isyerinde Turkce klavye var ama ben henuz adapte olamadım. 'ı' yazmak yerine hala 'i' ye gidiyor parmaklarim; noktalı harfleri henuz oturtamadım. Bir muddet boyle garip bir halde devam edecek anlasılan. Idare edin gariii :P

7 yorum:

  1. Uzun zaman okumayıp birikince okuması çok keyifli oluyor :)

    Dediğin gibi ipin ucu kaçıyor ama.

    İş ve ev nasıl gidiyor? Umarım zorlanmıyorsundur.

    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Ruhdagi, aynen oyle, cok keyifli boyle okumak ama mevsim bile gecmis o derece uzun olmus aradan gecen zaman. Is ve ev bir duzene oturuyor yavas yavas. Bambino alisiyor, benimse gun icinde kafam dagilmis oluyor; bilmiyorum iyi mi kotu mu. Oyle boyle geciyor iste gunler. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  3. böyle bir bloğu uzun uzun okumayalı epey oldu, ben de çalışırken ilk blog dünyasına başladığımda okurdum öyle:)

    YanıtlaSil
  4. canim, fotolar facebook'tan copy link adress seklinde :) is yerinde facebook'unuz yasakliysa, goremezsin maalesef :( Yani aslinda gorebilirsin ama cok ugrasman gerekebilir falan fistik :(

    YanıtlaSil
  5. Yıldız, evet ben de okurdum, gunlerce portakalagaci okumuslugum vardir :)

    AvB, sen bana soyle nasıl olacak o yol. Hem yasakları delmeyi severim, hem de boyle hayirli bir is icin deler gecerim :)

    YanıtlaSil
  6. Ba ba ba baaaak isyerinde calismayip blog okumak :D Yakalanma bir de kara listeye girmeyelim :P

    Saka bir yana, Facebook'a 1 gun bakmayinca ben ayni hale dusuyorum :) Bloglara gene hizlica goz atma sansin var da, Facebook belli bir yerden sonrasini gostermiyor bir de! O yuzden fuzuli zirt pirt buldugunu gonderenlere,sarki koyanlara kil kapiyorum :)

    Benim de senden ricam, toplu yorum yazdin cok guzel, tesekkur ederim, baaari en son yaziya yaz bacim :D

    YanıtlaSil
  7. Ben seni de okuyorum, bir sürü diğer blogu da(saolsun reader) İşte her bunaldığıdma bir blog okuyorum ama maalesef yorum yazacak vakit bulamıyorum :(
    Ses vermesemd e bil ki seni de bambinoyu da keyifle okuyorum :)

    YanıtlaSil

SOSYAL AĞLAR


İZLEYENLER

Blog Arşivi

HER GÜN MUTLAKA

NE ARADINIZ, YARDIMCI OLALIM?

Kişisel Blog

Copyright © Benden ve Bizden | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com