8 Mayıs 2010

Camden Town

Ne zamandir goruselim diyip de bir turlu gun tutturamadigimiz Crazy About Home sitesinin sahibi Tuba ile bulustuk gectigimiz gunlerde. Tuba dekorasyon konusunda uzman biri, yaraticilik ve uyum konularinda ustune tanimiyorum :) Bizzat aldigim dekorasyon taktiklerini insallah TR'ye donunce uygulayacagim!
Cok daha oncesinde yaptigimiz planlardan birini o gun gerceklestirdik ve Camden Town'a gittik. Tabi orayla kalmayip Covent Garden Scoop'ta dondurma, Somerset House'da soluklanma, South Bank'de kahve molasi gibi etkinlikleri de plana dahil edip kucuk bir Londra turu yaptik.
Camden Town'u biraz Kadikoy Bahariye'ye benzettim. Cesit cesit dukkanlardan olusan pasajlarla dolu sokaklar, her turlu dunya mutfagini bulabileceginiz ayak-ustu atistirma yerleri, barlar, taze sikilmis portakal suyu ve limonata satan standlar, daha neler neler.. Sokaklari birbirine baglayan noktalarda oturma mekanlari ve ilginc heykeller vardi. Nehir kenarina siralanmis motosiklet benzeri oturaklar cok hostu!
Biz biraz erken gittigimiz icin her dukkani acik bulamadik. Yine de takidan deriye, aksesuardan kumaslara, nargileden hint isi esyalara kadar o kadar cok cesit gorduk ki! Dukkanlarin cogu yilin 364 gunu acikmis (25 Aralik Noel gunu haric). Yerli ve yabanci cok sayida turistin ugrak noktalarindan biriymis Camden Town. Amy Winehouse'un mekani olarak da biliniyor tarafimca :))

6 yorum:

  1. Cok tesekkur ederim iltifatlarina :D Bu arada anneler gunun kutlu olsun ;)

    YanıtlaSil
  2. Tuba, rica ederim iltifat degil gercekleri soyledim :) Tesekkur ederim ve de :))

    YanıtlaSil
  3. Çok değişik görünüyor. Güzel bir yermiş.

    YanıtlaSil
  4. Crebro, ben de sevdim, cidden degisik bir havasi var Camden'in.

    YanıtlaSil
  5. Bende kutlarım fotolar ise enfesmiş

    YanıtlaSil
  6. Stil Direktoru, cok tesekkurler :)

    YanıtlaSil

SOSYAL AĞLAR


İZLEYENLER

Blog Arşivi

HER GÜN MUTLAKA

NE ARADINIZ, YARDIMCI OLALIM?

Kişisel Blog

Copyright © Benden ve Bizden | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com