3 Aralık 2009

Istek



Bazen oyle anlar oluyor ki, neden fotograf makinem yanimda degil ya da neden guzel fotograf cekebilen bir telefonum yok diye cok hayiflaniyorum!



Okula gidip gelirken kullandigim tren hatti, Londra'nin en guzel manzaralarindan birine sahip olan South Bank tarafindan geciyor. Oradan da son istasyon olan Charing Cross'a Thames uzerindeki Humperford Bridge'den ulasiyor (Bkz. ilk fotograftaki en alttaki kopru, ikinci fotografta da sag taraftaki kopru). Her gun okula gidip gelirken bir tarafimda London Eye ve Parlamento Binasi ile Big ben, diger tarafimda St Paul's Katedrali ve City bolgesi oluyor (Bkz. alttaki fotolar). Her seferinde birsey de okuyor olsam, hatta uyumaya bile yeltensem gozlerimi acip bu guzelligi seyrediyorum. Sanki hafizama kazimak istrecesine her ayrintiya bakiyorum. Bugun gelirken gordugum manzara inanilmazdi: St Paul ve City bolgesindeki binalara gunes bulutlarin arasindan (nasil olduysa hayret!) gostermisti yuzunu, tum binalar altin sarisi olmustu. Gokyuzu ise lacivert renkli bulutlarla kapliydi, acikli koyulu ebruli bir lacivert ama.. Sari ve lacivertten baska bir renk yoktu nerdeyse. Thames Nehri de gunes isinlarindan isildiyordu! Oylece bakakaldim iste.. Sadece baktim... Keske dedim, foto ceken bir telefonum olsaydi yanimda..






Trenden inip eve yururken de mahallenin ender rastlanan birkac kedisinden birini gordum: Her yeri simsiyah ama butun patileri bembeyaz olan cok tatli bir kedi! Sanki adidas sponsor olmus kedicige, oyle sirin gorunuyor! :) Bir kez daha guzel foto ceken bir telefon almaya ikna ettim kendimi... Bir fon olusturmaliyim acilen :)

Not: Fotolar flickr. Aslinda kendim de yuz kere cekmisimdir bu manzaralari (belki ilk ikisi haric :P) ama hard disk'ten bilgisayara yukleme olayina acaip usendim, binlerce foto arasindan bunlari bulucam da formatlicam da buraya koycam... Uzun is :) Yasasin flickr!

2 yorum:


  1. Benden Bizden hayırlı olsun sizide tema sırasına aldım, sıra gelince haber veririm sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Tesekkurler Stil Direktoru, heyecanla bekliyorum :)

    YanıtlaSil

SOSYAL AĞLAR


İZLEYENLER

Blog Arşivi

HER GÜN MUTLAKA

NE ARADINIZ, YARDIMCI OLALIM?

Kişisel Blog

Copyright © Benden ve Bizden | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com