27 Nisan 2011

Akranlarla İlk Bulusma

Bambinonun ilk takimini tasvir edememisim, kafalarda bir imaj olusamamis, foto istekleri geldi dogal olarak :P Foto koymayi ben de cok isterdim ama sorun su ki evdeki iki laptop da wireless baglantisini yapamiyor ( bu konuda kojoyla ciddi bir konusma yapmanin zamani geldi) ve kablolu baglanti yapmak icin de ayiracak vaktim yok (vaktim oldugunda desktop da hep birileri oluyor). Fotolari bilgisayara aktarsam da internete yukleyemiyirum o yuzden. Ve evet akilsiz ben cep telefonu ile foto cekmemisim o an. Tipki bugun oldugu gibi :( O yuzden merak eden arkadaslara fotodan daha iyi bir teklifim var: Bulusalim ve Bambino bulusmaya giydigi takimiyla gelsin. Hem size ozel podyum yuruysu de yapar, imzali foto bile verir :))

Bugun ne mi oldu? Bambino ilk arkadas bulusmasini gerceklestirdi. İki kiz ve bir erkek arkadasiyla bulusan Bambino ev sahibi olarak oldukca sakin, gozlemci ve agirkanli takildi diger bebeklerin yaninda. Bol bol yeni emeklemeye baslayan arkadasini seyretti, feyz aldi kendisinden. Guzel sacli tombis arkadasinin saclarina hayran hayran bakti. Guzel gozlu, ortamin en kucuk bebeginin herkesi bastiran sesini ve cigliklarini hayretle izledi. Bir ara nazar boncuklu bileklik icin arkadasina kizsa da sirasini bekledi oynamak icin.

Bambinonun aksiyon adamindan ziyade dusunce, gozlem adami oldugu ve iyi bir dinleyici oldugu ortaya cikti bugun. Gerci daha cook huy degistirir ama simdilik boyle.

1,5 saat sonra yoruldu Bambino ve biraz mola verdik, sonra tekrar ortama donduk. Banyoyu kisa kesip direkt uykuya gecti ve de kendisi, ee tabi uykuda tekrar edecegi cok sey yasadi bugun :)

Guzel anneler ve guzel bebekler, guzel bir ortamda hos bir baslangic yaptilar. Herkes gittiginde geriye sogumus ve bitirilmemis caylar, yarim yamalak yenmis yiyecekler, darma duman olmus bir oyun alani, yorgun ama mutlu bir ev halki kaldi. Bu tasvir yerine foto koyabilsem tam super olurdu biliyorum ;)

1 yorum:

  1. Bambino'yu yerim ben. Çok tatlı o. Ayrıca bence tulum çok yakışıyor ona. Eşin haklı takımı boşver. Bambino gerçekten düşünce ve gözlem insanı. Bizimkinin de öyle olduğunu sanıyordum ama Ece de aksiyon insanı çıktı. Başka bebeklerin yanında anlaşılıyor resmen. Neyse çok güzel gündü. Ben elim değince bir kaç foto koyarım.

    YanıtlaSil

SOSYAL AĞLAR


İZLEYENLER

Blog Arşivi

HER GÜN MUTLAKA

NE ARADINIZ, YARDIMCI OLALIM?

Kişisel Blog

Copyright © Benden ve Bizden | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com