30 Aralık 2010

2010...

Bambino kisa uykularindan birine yatmisken aklimdakileri yazayim dedim.

2010 benim icin buyuk degisikliklerin yili oldu. Hic unutamayacagim anlarla dolu bir yil...

- Yilin ilk yarisini Ingiltere'de gecirdim. Aklima gelen ilk sey oradaki dostluklarimiz, dostlarimiz. Inanilmaz guzel vakit gecirdim, yeni yerler gordum, dostlarimla birlikte oldum. Gulumseyerek hatirliyorum hepsini :)

- Ingiltere icinde ve disinda cok fazla gezdim. Bazilarini yazdim, hala yazmadigim bircok yer ve  yuzlerce fotograf var! Isvec, Izlanda ve Fas'a gittim, Danimarka ve Hollanda yine direkten dondu (bir onceki yilda da oyle olmustu!). Ingiltere'de pek cok sehir ve belde gezdim. Herhalde uzun bir sure 2008-2010 yillari arasinda gezdigim kadar gezemem :))

- Yilin en buyuk degisikligi hamilelik ve anne olmam oldu :) Kesinlikle anlatilmaz yasanir haller ve umarim isteyen herkes bunlari yasar :) Hamileligimin ilk 6 ayi ingilterede gecti, umarim bambino oranin havasidan suyundan iyi yanlarini kapmistir :) Rahat bir hamilelik gecirdim, Turkiye'ye gelince buradaki durumlari gorup afalladim, kisa bir sure kendimi sorguladim ama sonra silkinip kendime geldim :)

- Yilin son 3 ayi bambinoyla gecti :) Basta cok kiymetli bir emanete bakiyormus gibi hissettim, gun gectikce sevgim artarak buyudu! Bambinonun kucuk gozlerini kocaman acarak bana bakmasi dunyaya bedel! Guldugu zaman icime oyle bir ask doguyor ki, ter basiyor! Onun her gun yeni bir sey ogrenmis olmasini izlemek oyle heyecan verici ki! Gozlerimin onunde bir insan yetisiyor ve ben onun icin bas rollerdeyim! Bundan daha guzel birsey olabilir mi?!

- Annelik ve bebek bakimi konularinda basta bocalayip hangi yolu takip etmeli, nasil davranmali, nasil uyutmali gibi bircok soruya cevap ararken sakinligimi kaybetsem de, kisa surede toparlayip kendimi akisa biraktim ve sadece anin tadini cikarmaya basladim :) Boylesi herkes icin daha iyi oldu :)

- London School of Economics and Political Sciences adli okuldan mezun oldum :) Artik master liyim, ne ise yarayacagi tartisilir olsa da :P    LSE'de okumak gercekten guzel bir deneyimdi, kendi sinirlarimi tekrar test etmis oldum bu okulu bitirerek! Sabah 8 - aksam 8 kutuphanede olmak ve bu tempoyu haftanin 7 gunu aylar boyunca tekrarlamak nasil bir sey ogrenmis oldum. Hayat ne kadar garip ki, o gunleri tebessumle aniyorum simdi :)))

-  Cift sayi olan yillari daha bir seviyorum sanki: 2002 de mezun oldum ve ise basladim, 2006 da evlendim, 2008 de Ingiltere'ye gittim,  2010 da cocuk sahibi oldum! Bambino da 04.10.10 gibi cift sayili bir tarihte dogdu :)))

Umarim 2011 yili herkes icin guzelliklerle dolu, saglik ve huzurla gecirecegimiz bir yil olur!
Herkese mutlu yillar! :)

7 yorum:

  1. Bambino ile birlikte sağlıklı mutlu pırıl pırıl bir yıl geçirin :) Sevgiler,

    YanıtlaSil
  2. benim içinde 2010 yorucu ve zordu.umarım 2011 de herkesin dileği şeyler gönüllerine göre olur.

    YanıtlaSil
  3. benim içinde 2010 yorucu ve zordu.umarım 2011 de herkesin dileği şeyler gönüllerine göre olur.

    YanıtlaSil
  4. İnşallah güzel bir yıl olur,sevdiklerinle her zaman birlikte ağzının tadı bozulmadan;))

    YanıtlaSil
  5. Sağlıklı,huzurlu,mutlu ve bol gülücüklü ve bol emeklemeli yeni bir yıl diliyorum ;)


    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Yeni senede tüm sevdiklerinle hayırlı huzurlu bir yıl geçirmeni dilerim.

    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. Minisinle her gunu dolu dolu, cok guzel bir yil dilerim :)
    Sevgiler...
    Aslihan

    YanıtlaSil

SOSYAL AĞLAR


İZLEYENLER

Blog Arşivi

HER GÜN MUTLAKA

NE ARADINIZ, YARDIMCI OLALIM?

Kişisel Blog

Copyright © Benden ve Bizden | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com