11 Mayıs 2011

Yazilim Guncellemesi

11 Mayis 2011
Bambino bugun desteksiz oturmaya basladi. Egildiginde dengesini tekrar bulabiliyor ve dik durabiliyor! Simdi gozu ayaga kalkmakta. Emeklemeyi atlayacak gibi... 

2 yorum:

  1. Tebrikler :)
    AMa umarım emeklemeyi atlamaz; atlamaması için elinizden geleni yapın.
    Benim kızım çok kısa süre emekledi; yaşıtı bir komşu kızı ise bayağı bir süre emekledi. İkisi de aynı dönemlerde yürüdüler. Benim kızımı yürütmek için ellerinden tutmaktan belim kopmuştu. Ayrıca hala o komşu kızı oyun parkında merdivenleri vs annesinin yardımı olmadı tıkıt tıkıt tırmanıyor ama benim emeklemeyi ısrarla reddeden kızım yine benim elinden tutup yardım etmemi bekliyor, çünkü ellerini üst basamağa koyarak emekleme alışkanlığı yok.
    Emeklemek kas gelişimi açısından da çok önemli. Benim kız henüz tırmanamıyor mesela, uzun süre emekleyen arkadaşları ise her yere tırmanıyorlar.
    Çocuğun huyuyla da alakal tabii ama eğer yüzüstü durmaktan sıkılmıyorsa bol bol yüzüstü bırakın Bambino'yu. Hem zekası, hem de kasları gelişir; hem de siz rahat edersiniz.

    YanıtlaSil
  2. CokBilmis, cok tesekkurler uyarin icin. Ancak bizim oglan sizin kizin resmen izinden gidiyor, bizimki de hic sevmiyor yuzustu durmayi. Hicbir zaman sevmedi ne yazik ki, hala da gunde 4-5 kere koymama ragmen hemen bagirmaya baslar. Ben belime bir korse alayim en iyisi :P

    YanıtlaSil

SOSYAL AĞLAR


İZLEYENLER

Blog Arşivi

HER GÜN MUTLAKA

NE ARADINIZ, YARDIMCI OLALIM?

Kişisel Blog

Copyright © Benden ve Bizden | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com