5 Şubat 2011

Inanamiyorum Sayin Seyirciler

Krem ve losyonunu kullanmaya baslayan bambino gunlerdir ilk defa 6 saat kesintisiz uyudu! Zavallamin buyuk derdi varmis megersem :( Yalniz sonra gecenin bir vakti uyanip tekrar uykuya dalamadi bir turlu. Emzirdim, salladim, ninniler soyledim ama fayda etmedi. Kasiniyor hehalde diyip yuzunu ve kafasini oksadim ara ara. Bir ara tam daliyor gibi olduysa da tekrar acildi uykusu. Sonunda karnim acikti ve Bambinoyu yatagina birakarak mutfaga gittim. Bol kalorili "haside" denen pekmezli tatliyi mideye indirdikten sonra odaya geldim. Bir de ne goreyim, Bambinonun gozler kaymis gidiyor. Hic bozmadim ve yataginin yanina oturdum. Beni gorunce hareketlendi, gozler acildi. "Tuh", dedim, "Ikinci tabagi da yeseydim keske de daha cok vakit verseydim oglana!"

Ben bunlari dusunurken bir mucize oldu: Bambino kafayi saga sola cevirdi, sonra en sevdigi taraf olan sagina dondu basi, gozler yavas yavas kapandi, biraz hareketlendi sonra, son bir cirpinisla bakindi etrafa, derin uykuya gecerken yaptigi gibi kisa bir aglama moduna girdi ve bingo! Bambino kendi kendine uykuya daldi!!!

Inanamadim gozlerime. "Yok simdi uyanir kesin, dalamaz simdi" dedim ama gittikce derinlesti nefes alis verisleri. Biliyorum, bir kez yapti diye hep yapacak degil, beklentiye falan da girmiyorum. Sadece anin tadini cikariyor ve not dusuyorum buraya. Bambino kendi kendine uykuya daldi. Mutluluktan uykum kacti iyi mi ;)

14 yorum:

  1. Nasıl sevindim kendi kendine uykuya dalmasına:)
    İmza:Kucağında bebeği evini dakikalarca turlayıp uyutmaya çalışmış anne kişisi:)

    YanıtlaSil
  2. Yildiz, sagol :) Biz de bugun o dedigin normal halimize donduk :))

    YanıtlaSil
  3. Haside ile kutlayalim, Iki tabak daha gelsin!

    YanıtlaSil
  4. Ozge, kutlayalim tabi, gelsin gelsin :))

    YanıtlaSil
  5. Eh o zaman bir haside tarifi aliriz senden bu olayin serefine :) Masallah diyelim ve hep kendi kendisine uyuyabilsin diye dileyelim!

    YanıtlaSil
  6. tam zamanı tam. uyeğitimi için nefis başlangıç olmuş, aynen devam:)

    YanıtlaSil
  7. Berceste, haside icin goz karari pekmez, un ve biraz tereyagini kavurarak pisiriyorsun. Muthis kalori bombasidir uyarayim :)

    OIP, insallah devami gelir :)

    YanıtlaSil
  8. Sivi olarak bir tek nisasta mi var? Annem nisasta helvasi diye birsey yapar, akrabasi olsa gerek hasidenin :) Ama onda su da var diye hatirliyorum, yanlis mi hatirliyorum acep? Sormali...

    YanıtlaSil
  9. Berceste, sivi olarak pekmez var, unla kavurup tane tane bir hal almasini sagliyorsun. Sogudukca katilasiyor karisim. Su yok bunda.

    YanıtlaSil
  10. bebeğinizi sağlıklı huzur içinde büyütmenizi diliyorum dilerim mutlu barış dolu bir dünyada yaşar..şansı güzel olsun sevgiler...

    YanıtlaSil
  11. Bilge, guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim... sevgiler...

    YanıtlaSil
  12. Bambino'yu kutlarım bende.Aferin ona.Umarım bundan sonra hep böyle kesintisiz bir şekilde uyur.Uyusun ki büyüsün annesi:))
    Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  13. Sihirli Gunce, tesekkurler. Simdilik eski duzende devam ediyoruz ama umutlarimiz baki :)

    YanıtlaSil
  14. Yarim saat once sseni aradim ulasamadim :( Simdi baktim mesaj birakmissin.. Birazdan evden cikacagim, yarin ararim insallah. Cok opuyorum.. (Facebook'taki videoyu izlemelisiniz :P)

    YanıtlaSil

SOSYAL AĞLAR


İZLEYENLER

Blog Arşivi

HER GÜN MUTLAKA

NE ARADINIZ, YARDIMCI OLALIM?

Kişisel Blog

Copyright © Benden ve Bizden | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com