Pages - Menu

2 Ocak 2011

Disarida Hayat Varmis :)

Bambino dogdugundan beri ilk defa kojoyla disari ciktik bu aksam! :) Fazla degil, bir saat kadar ciktik ama bana bayagi iyi geldi. Dsarida devam eden hayati yasayabilmek, baska insanlar gormek kafamin dagilmasini sagladi..

Yalniz cok sayida kucuk cocuk ve bebegin o saatlerde uyanik olmasi beni uzdu :( Uyuyamamaktan ya hiperkaktiflesmisler ya da anne babalarinin kucaklarinda mayismislardi cogu...

Bebek gordukce bambinoyu dusunup "acaba bizimki de boyle olacak mi, o gunleri gorecek miyiz?" diye ic gecirdim! Bambinonun ne kadar kucuk oldugunu bir kez daha fark ettim, canim benimmmm :)

4 yorum:

  1. Gözünüz aydın o halde.. kapı aralandı artık.. üstelik o minik bebe zamanla dışarı çıkmak için can atacak da siz istemeseniz de çıkacaksınız dışarı :)

    YanıtlaSil
  2. Deli Anne, cok tesekkurler. Insallah o gunleri de goruruz, bana bay geldi devamli evde durmaktan!

    YanıtlaSil
  3. Ben de bir daha asla evden çıkamayacağım diye düşünüyordum ama ikinci çocuğumda umuyorum ki ilk 6 ayın keyfini evimde süreceğim keyfini çıkara çıkara :) Sonrasında zaten deliannenin dediği gibi: İstesem de içeri giremiyorum :)

    YanıtlaSil
  4. CokBilmis, insallah dedigin gibi olur. Ben de cok takilmiyorum gunduzleri evdeyim hep diye, bir sekilde geciyor iste zaman! Allah saglik versin de!

    YanıtlaSil